Etusivu >>  Asolo >>  Miesten kengät >>  sandaalit >>  Asolo Metropolis Sandaalit Miesten kengät Parhaat hinnat
Asolo Metropolis Sandaalit Miesten kengät Parhaat hinnat [20828]Asolo Metropolis Sandaalit Miesten kengät Parhaat hinnat
Move your mouse over image or click to enlarge
Asolo Metropolis Sandaalit Miesten kengät Parhaat hinnat
€100.71  €50.36Säästä: 50%
  • Malli: 20828
  • 5000 Kpl varastossa
  • Asolo Metropolis Sandaalit Miesten kengät Parhaat hinnat

Valitse:Määrä

Asolo Metropolis Sandaalit Miesten kengät Parhaat hinnat_checkout
Asolo Metropolis Sandaalit Miesten kengät Parhaat hinnat

ASOLO - WORLD OF TECHNOLOGY:

- Technologies luotu parantamaan mukavuutta ja suorituskykyä siten, että kävely ja kiipeily tullut entistä ilahduttavaa kokemus.
Asolo tekee yhteistyötä tunnetuimpia johtajia kenkäteollisuuden: Vibram ®, vuori ainoa asiantuntijoita, ja Gore-Tex ®, maailman johtava vedenpitävä ja hengittävä kalvoja.TUTKIMUS & KEHITYS CENTRE:

- T & K-keskus on sykkivä sydän yritys, jossa kaikki uusia ideoita ja innovatiivisia konsepteja ovat syntyneet. Asolo on käyttänyt tämän evolutiivisen ajattelun oma filosofia, investoimalla teknikot ja resursseja ja etsii jatkuvasti uusia teknologioita pyritään kehittämään kehittyneempiä tuotteita. Vain saavuttamalla uusien teknisten ja valmistus ratkaisuja tunnemme tyytyväisiä työmme. Tämä on mitä työntää meitä tekemään parhaamme ja saavuttaa vielä enemmän, aina!
Teemme joka päivä erittäin pätevä joukko ihmisiä yrityksen ulkopuolelle: niiden intuitioon ja arvokas ehdotuksia auttaa meitä parantamaan tuotteitamme ja kehittämään uusia ideoita. Meidän tehtävä on suoritettu vain kerran tiukat testaus on suoritettu-out; tuotteemme on testattu päivittäin eri tavoin, jotta voidaan keskittyä jokaisen yksityiskohdan, on se tekninen tai yksinkertaisesti esteettistä.Ominaisuudet:

- ISOT nupukkinahkaa 2-2,2 mm

- LINING Lycra

- LASTING HALLITUKSEN Asoflex Soft

- ANATOMIC FOOTBED Mikrokuituliina

- AINOA Lite Flex Asolo / Vibram (kumi-Eva)

- FIT Unisex

- Paino Gr 330 (1/2 pari kokoa 8 UK)

Jos etsit juoksu & triatlonvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu Asolo Popular Muoti Finland:aan. Asolo:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla juoksu & triatlontuotteilla on täysi Asolo:n takaama takuu. Valitse yksi Miesten kengät kategorioista ja tutustu laajaan Miesten kengät tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Asolo Metropolis on paras tuote juoksu & triatlontavoitteidesi saavuttamiseksi.

Kuvaus


Asolo - Miesten kengät - Sandaalit

You may also like...