Etusivu >>  Aquaman >>  Triatlon >>  märkäpuvut miesten >>  Aquaman DNA Märkäpuvut miesten Triatlon enemmän muodissa
Aquaman DNA Märkäpuvut miesten Triatlon enemmän muodissa [136028966]Aquaman DNA Märkäpuvut miesten Triatlon enemmän muodissa
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Aquaman DNA Märkäpuvut miesten Triatlon enemmän muodissa
Aquaman DNA Märkäpuvut miesten Triatlon enemmän muodissa
€345.76  €172.88Säästä: 50%
  • Malli: 136028966
  • 5000 Kpl varastossa
  • Aquaman Impact Märkäpuvut miesten Triatlon
  • Aquaman DNA Märkäpuvut miesten Triatlon enemmän muodissa
  • Aquaman Aqua Tri Märkäpuvut miesten Triatlon

Valitse:Määrä

Aquaman DNA Märkäpuvut miesten Triatlon enemmän muodissa_checkout
Aquaman DNA Märkäpuvut miesten Triatlon enemmän muodissa

DNA on odotettavissa jännittävän monet triathletes jotka nauttivat ilo uinti ja Aquaman kohtuulliseen hintaan. DNA on rakennettu Yamamoto # 39, jossa on useita teknisiä innovaatioita luoma Aquaman. Tämä erittäin joustava ja notkea märkäpuku on erittäin pidettyjä triathletes koska se parantaa suorituskykyä hyvin kohtuulliseen hintaan. Kaulus on uusi "Revolving Collar", joka asemoi edessä kauluksen eteenpäin 20 astetta ja on 2 cm matalampi mahdollistaa enemmän mukavuutta ja vähentää veden pääsy läpi kauluksen alueella. Toinen ominaisuus on Flash-järjestelmää niskassa estää hankauksen ja avustaja aukkoon vetoketjun. Puku on tehty 17 paneelit antaa tyköistuva leikkaus. Vartalo on tehty # 39 Yamamoto käsitelty SCS ja Smoothskin neopreeni ylemmissä jalat, takana, ja takaisin. Olkapäät tehdään # 39 neopreeni ja Ultraflex tekstiilien sisäpuolella antaa suurta joustavuutta. Käsivarsien on "Aero malli Potkuri" tarjota parempaa saalis veden aikana vetämällä vaiheessa aivohalvaus. Kuten kaikki Vesimies malleja, vetoketju takana aukeaa alhaalta ylös.
Ominaisuudet:
Uusi ilme
Hip Roll Ohjaus Auttaa hip vakauttaminen paneelin kanssa pakatun Dome Rubber Yamamotolta.
Tekniset tiedot:
Paksuus: 4.5mm / 3mm / 2mm / 1.5mm
Fabrication: Liimaa / Thermoglue / Stitching

Aquaman DNA:een avulla voit nauttia vapaa-ajan aktiviteeteistasi ilman komplikaatioita. Jos pidät Aquaman:n tuotteista ja muista juoksu & triatlontuotteista, tsekkaa myös Triatlon tuotteet, joiden joukosta löydät varmasti etsimäsi ja tee tilauksesi mahdollisimman pian, niin saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme Aquaman erikoistarjous Finland:ssa on tarjota korkealaatuisia tuotteita markkinoiden edullisempaan hintaan maailmanlaajuisella toimituspalvelulla.

Kuvaus


Aquaman - Triatlon - Märkäpuvut miesten

Aquaman DNA Märkäpuvut miesten Triatlon enemmän muodissa
You may also like...