Etusivu >>  Adidas Hardware >>  Lisätarvikkeet >>  valmennus >>  adidas hardware Training Bands set of 2 Valmennus Lisätarvikkeet
adidas hardware Training Bands set of 2 Valmennus Lisätarvikkeet [1246243]adidas hardware Training Bands set of 2 Valmennus Lisätarvikkeet
Move your mouse over image or click to enlarge
adidas hardware Training Bands set of 2 Valmennus Lisätarvikkeet
€29.93  €14.96Säästä: 50%
  • Malli: 1246243
  • 5000 Kpl varastossa
  • adidas hardware Professional Grip Trainer Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Premium Gymball 65c Valmennus Lisätarvikkeet Netistä
  • adidas hardware Ankle And Wrist Weights 2 x 1 Kg Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Push up Bars Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Dual Grip Medicine Ball 8 Kg Valmennus Lisätarvikkeet

Määrä

adidas hardware Training Bands set of 2 Valmennus Lisätarvikkeet_checkout
adidas hardware Training Bands set of 2 Valmennus Lisätarvikkeet

Uutuutena valikoimaamme, koulutus bändi on ollut keskeinen tuote terapeutit ja valmentajien monta vuotta, koska se mahdollistaa niiden soveltaa vastustuskykyä juuri oikea lihas he haluavat kohdistaa. Bändit voidaan käyttää pitkiä tai lyhyitä sopeutua vastus ja koska ne taipuvat voit suorittaa tri höylä liikkeitä.
Olla paras:
. Bändit areena tarkoitus luoda erittäin raskas vastus, niiden suunnittelussa ainutlaatuisesti voit kääriä ne poikki lihaksia niin, että voit haastaa näitä lihaksia suoraan sijaan aina tarvitse olla kädet ja jalat (vivut) osana liikettä.
COACH sanoo:
Pituutensa vuoksi voi käyttää yhtä pitkä tai Kaksikerroksisen bändi antaa sinulle ääretön resistenssi kääriä taajuusalueita, kun olet suorittamassa klassisia harjoituksia, kuten push ups ja rutistuksia ja saat paremmin kohdennettuja virkistävä ja vahvuus kokemus .
DESIGNER HUOM:
Olemme painettu joitakin käyttää ideoita bändejä, mutta mahdollisuudet ovat rajattomat varsinkin kun alkaa kiinnittää bändejä vastakkaisille puolille kehoa tämä tuottaa lihasten toimintaa kutsutaan contralateral sekä ipso sivusuunnassa (jotka molemmat ovat fantastinen ilmastointi).
Ominaisuudet:
Korkea ja keskisuurten vastusten mukana
1.8m pituus
Harjoitus ohjeet kunkin kaistan

Tilaa adidas hardware:n tuotteet, kuten Training Bands set of 2, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu Adidas Hardware hyvä laatu Suomi:aan, omaan juoksu & triatlon verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma adidas hardware Training Bands set of 2 jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Kuvaus


Adidas Hardware - Lisätarvikkeet - Valmennus

You may also like...