Etusivu >>  Adidas Hardware >>  Lisätarvikkeet >>  valmennus >>  adidas hardware Power Tube Valmennus Lisätarvikkeet
adidas hardware Power Tube Valmennus Lisätarvikkeet [1246230]adidas hardware Power Tube Valmennus Lisätarvikkeet
Move your mouse over image or click to enlarge
adidas hardware Power Tube Valmennus Lisätarvikkeet
€23.93  €11.96Säästä: 50%
  • Malli: 1246230
  • 5000 Kpl varastossa
  • adidas hardware Training net Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Training Mat Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Skipping Rope Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Corner flags set of 4 Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Core Rollers Valmennus Lisätarvikkeet

Määrä

adidas hardware Power Tube Valmennus Lisätarvikkeet_checkout
adidas hardware Power Tube Valmennus Lisätarvikkeet

Meidän Resistance putket ovat säädettävissä, ja kumi on kääritty ulompi holkki, nämä kaksi ominaisuutta tekevät tästä tuotteesta merkittävä koulutus tuote voi mukauttaa vastus sopivaksi lihaksia kohdistetaan ja koska ulomman holkin vastus pysyy vakiona jopa silloin, kun band koskettaa teitä.
Olla paras:
Resistance (vahvuus) koulutus monta vuotta pidettiin kaiken painot mutta kynnyksellä ytimen ja toiminnallinen koulutus tarkoitti meidän piti keksiä uusia tapoja kohdistaminen lihaksissa Pääteputket avulla voit suorittaa nopeasti ja tehokkaasti kiinteytymistä ja voimaharjoittelun joka päivä vähintään viivästynyt lihasten väsymistä.
COACH sanoo:
10 vuotta sitten vastusnauhoilla oli vitsi, he werent säädettävä ja mielestään tarjota tarpeeksi vastustuskyky haastaa lihaksia, mutta Power putki uudelleen keksii tuotteen niin nyt jopa vahvimman urheilija voi hyötyä dynaaminen ja monipuolinen liikkuu, että teemme käyttämällä Power putkista taso 3 todella pakkauksissa painoa!
DESIGNER HUOM:
Halusimme ihmiselle tätä tuotetta niin innovatiivinen toggle ylimitoitettu kahvan voit tarkasti säätää vastusta ja ulompi holkki antaa suojaa ja ennen kaikkea luottamusta venyttää putket niiden max.
Ominaisuudet:
ompact suunnittelu
Ulompi holkki lisäsuojaa
säätövastusele-

Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi juoksu & triatlon verkkokaupastamme. Osta adidas hardware Power Tube alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin juoksu & triatlon tuotteisiin Lisätarvikkeet ja täydennä varusteitasi Adidas Hardware myynti Suomi:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Kuvaus


Adidas Hardware - Lisätarvikkeet - Valmennus

You may also like...