Etusivu >>  Adidas Hardware >>  Urheilulääkitys >>  suojaaminen nivelet >>  adidas hardware Elbow Support Suojaaminen nivelet Urheilulääkitys
adidas hardware Elbow Support Suojaaminen nivelet Urheilulääkitys [1246280]adidas hardware Elbow Support Suojaaminen nivelet Urheilulääkitys
Move your mouse over image or click to enlarge
adidas hardware Elbow Support Suojaaminen nivelet Urheilulääkitys
€22.32  €11.16Säästä: 50%
  • Malli: 1246280
  • 5000 Kpl varastossa
  • adidas hardware Knee Support Suojaaminen nivelet Urheilulääkitys
  • adidas hardware Elbow Support Suojaaminen nivelet Urheilulääkitys

Valitse:Määrä

adidas hardware Elbow Support Suojaaminen nivelet Urheilulääkitys_checkout
adidas hardware Elbow Support Suojaaminen nivelet Urheilulääkitys

Yhdistelmä mesh ja neopreenistä mahdollistaa anatomisesti oikeaan kunnossa koko valikoima Adidas supportwear. Jokainen tuote on mallinnettu tukemaan nivelten ja kompensoivat pieniä pehmytkudoksen heikkous.
DESIGNER HUOM:
Jokainen yksilöllisesti suunniteltuja tuotteita mekaanisesti tukee yhteisen se kattaa ja kautta kontrolloitu määrä puristus vähentää post harjoitus tulehdusta (lievä turvotus tai epämukavuutta).
Ominaisuudet:
Neopreeni lämmöneristys ja enimmäispakkaus
Comfort fit ylimääräistä tukea
hengittävä materiaali

Kaikki Suojaaminen nivelet kategorian juoksu & triatlon tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. Adidas Hardware paras myyjä Suomi:sta löydät täyden adidas hardware-kokoelman Urheilulääkitys tuotteita. adidas hardware:n Elbow Support:een hinta on , sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Kuvaus


Adidas Hardware - Urheilulääkitys - Suojaaminen nivelet

You may also like...