Etusivu >>  Adidas Hardware >>  Lisätarvikkeet >>  valmennus >>  adidas hardware Adjustable Ankle Weights 2 x 1 Kg Valmennus Lisätarvikkeet
adidas hardware Adjustable Ankle Weights 2 x 1 Kg Valmennus Lisätarvikkeet
€35.93  €17.96Säästä: 50%
  • Malli: 1246231
  • 5000 Kpl varastossa
  • adidas hardware 5 feet Straight Bar 25 mm Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Power Tube Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware 6 feet Straight Bar 25 mm Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Ankle Support Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Tricep Curl Bar 25 mm Valmennus Lisätarvikkeet

Määrä

adidas hardware Adjustable Ankle Weights 2 x 1 Kg Valmennus Lisätarvikkeet_checkout
adidas hardware Adjustable Ankle Weights 2 x 1 Kg Valmennus Lisätarvikkeet

Suhteellisen kevyt pidetään lähellä kehoa tapana on radikaali vaikutus lihakset, mutta jos paikka, että paino kaukana oman painopisteen niin vaikutukset voivat todella alkaa olla havaittavissa. Nämä ranne painot ovat erittäin nopea päälle / pois suunnittelu niin, että ne ovat mukavia ja samalla käytännöllinen. Pehmeä materiaali antaa sinulle läheinen sovi, vaan myös varmistaa, että voit käyttää sinun ei tarvitse mitään rajoitu liikkeen suorittamiseen avain harjoituksia.
Olla paras:
Käytettävä ranteen painoja, kun olet tekemässä nopea korkea toistoa harjoituskertoja, jotta voit pumpata ja boolia läpi kaikki liikkuu tietäen, että saat ylimääräistä rasvaa polttava ja voimaa vaikutukset että kaikki nämä kaverit paljain käsin vaille.
DESIGNER HUOM:
On meidän tehtävämme ajatella kaikkea ja koska me treenata ja testata kaikki tuotteet tiukasti ja henkilökohtaisesti olemme varmistaneet, että pienet yksityiskohdat tekevät suuri ero niin esimerkiksi kun olet pukeutunut painot sinulla on vielä täydellinen käyttää kädet ilman rajoittavaa liikkeen mikä tekee pienistä asioista kuin avaamisesta vesipulloja ja sitominen te kengännauhat niin paljon helpompaa.
Ominaisuudet:
Täysin säädettävä hihna
8 x 0.25kg tai 0,5kg painot
Zip suljettu irrotettava paino pakkausta
Secure Lock Velcro mekanismi
Yksi koko sopii kaikille

Adidas Hardware Valtava valinta Suomi:stä, omasta juoksu & triatlonverkkokaupastasi, löydät suuren määrän eri kokoisia ja mallisia adidas hardware Adjustable Ankle Weights 2 x 1 Kg tuotteita monissa iloisissa väreissä. Lisäksi, valikoimastamme löydät myös adidas hardware:n tuotteita, kuten Adjustable Ankle Weights 2 x 1 Kg, kuten Lisätarvikkeet kategoriasta juoksu & triatlon verkkokaupastamme. Lue asiantuntijoidemme neuvot ja vinkit liittyen juoksu & triatlon varusteisiin ja tsekkaa myös adidas hardware Adjustable Ankle Weights 2 x 1 Kg:n asiakasarviot.

Kuvaus


Adidas Hardware - Lisätarvikkeet - Valmennus

You may also like...