Etusivu >>  Adidas Hardware >>  Lisätarvikkeet >>  valmennus >>  adidas hardware 36 Zero Trainer Valmennus Lisätarvikkeet
adidas hardware 36 Zero Trainer Valmennus Lisätarvikkeet [1246148]adidas hardware 36 Zero Trainer Valmennus Lisätarvikkeet
Move your mouse over image or click to enlarge
adidas hardware 36 Zero Trainer Valmennus Lisätarvikkeet
€131.94  €65.97Säästä: 50%
  • Malli: 1246148
  • 5000 Kpl varastossa
  • adidas hardware Weight Vest Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Professional Grip Trainer Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware 36 Zero Trainer Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Power Tube Valmennus Lisätarvikkeet
  • adidas hardware Reaction Belt Valmennus Lisätarvikkeet

Määrä

adidas hardware 36 Zero Trainer Valmennus Lisätarvikkeet_checkout
adidas hardware 36 Zero Trainer Valmennus Lisätarvikkeet

Adidas 36Zero Jousitus Trainer on täydellinen kuntolaitteestasi työskennellä koko kehon ilman raskainta. Hyödyntämällä sarja erilaisia ​​liitetiedostoja renkaat, tyynyt, ab hihnat ja kahvat, voit suorittaa monia ylä- ja alavartalon harjoituksia.
COACH sanoo:
Keskeytetty paino koulutus on yksi uusinta, radikaali ja innovatiivisia tyyppiset käyttää voit tehdä parantaa voimaa, tehoa, Balance ja Agility. Adidas 36Zero sisältää kaiken mitä tarvitset käyttää painon kouluttaa ylävartalo, vartalo, ydin ja te koko alavartalon. Monipuolinen ankkuri voit liittää sekä vaaka- että pystysuunnassa. Kahvat ja jalka hihnat ovat nopeasti ja helposti vaihtaa nopeasti tehokkaan lihaskuntoa ja HIIT (High Intensity Interval Training). Ab hihnat intensiivistä kohdennettuja vatsan harjoitukset.
Olla paras:
: Hyödynnä kunkin eri kiinnityksen varmistamiseksi työskentelet eri joukko lihaksia kunkin harjoituksen. Vahvistaminen ydin on tärkeä perusta voimaa muilla aloilla. Vuorotellen kyykky, pistooli kyykky ja haukea anna ydin monipuolinen harjoitus.
KOULUTUSSUUNNITELMA:
36Zero koulutussuunnitelma voit käyttää kehon painoa vastustuskyvyn viemään harjoittelun uudelle tasolle. Siinä on sarja progressiivisia harjoituksia, jotka sisältävät yksinkertaisen mutta tehokkaan liikkeitä, jotka haastavat kehon liikkuvuutta, vakautta, voimaa ja räjähtävyys. Lisätietoja tästä progressiivinen koulutus below.The 36Zero koulutus suunnitelma on neljä vaihetta. Jotta suunnitelma turvallinen, tehokas, ja hauskaa, jokainen vaihe tulisi suorittaa aiotun järjestyksessä.
vaihe 1:
Vaihe yksi esittelee olennainen liikkeitä auttaa rakentamaan vahva, vakaa torso-perusta kaikkien liikettä parantaa kykyä liikkua ja hoitaa tehokkaasti. Tämä on erityisen hyödyllinen myöhemmissä vaiheissa, kun liikuntaa entistä haastavampaa.
vaihe 2:
Jokaisella on hallitseva puolella kehonsa. Movement progressions tässä vaiheessa kyseenalaistaa oikealla ja vasemmalla puolella kehon itsenäisesti. Tämä auttaa kummallakin puolella siirtyä tehokkaammin omasta ja parantaa miten koko keho liikkuu vähentämällä lihasten epätasapainoa.
vaihe 3:
Kolmas osa tätä suunnitelmaa haastaa vankka perusta olet rakentanut edellisessä vaiheiden monipuolista liikkeet kouluttaa kehoa joka kulmasta. Tämä vaihe auttaa jähmettyä kehon vakautta ja vahvuutta.
vaihe 4:
Loppuvaiheessa, liikuntaa haastaa sinut siirtyä nopeammin yhdestä harjoituksen seuraavaan ja työntää itse säilyttää oikeassa muodossa koko ajan. Tämä vaihe auttaa lisäämään lihasten ja verenkiertoelimistön kestävyyttä.
Ominaisuudet:
Monipuolinen ja säädettävä kiinnitys
4 yksittäiset liitetiedostot
Rings, käsi hihnat, jalka hihnat ja ab hihnat
Pikairrotettava kahva eritasoliittymä

Jos olet kiinnostunut adidas hardware:n 36 Zero Trainer tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Lisätarvikkeet tuotteet adidas hardware-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. adidas hardware suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia juoksu & triatlon tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma adidas hardware 36 Zero Trainer jo tänään!

Kuvaus


Adidas Hardware - Lisätarvikkeet - Valmennus

You may also like...